Trollbeads

Home » Portfolio Items » Trollbeads
Sommige waargebeurde verhalen zijn net sprookjes. Zoals het verhaal van Trollbeads, dat begint in de jaren ’70 in Kopenhagen. Søren Sølvsmed legt zijn eerste trollbeads kraal in de etalage van zijn vader, de edelsmid Svend Nielsen. Lise Aagaard, de dochter van Svend, ziet hier wat Trollbeads met mensen doet. Samen met haar man Peter en de hele familie Aagaard-Nielsen weet ze Trollbeads uit te bouwen tot een wereldwijd succes.

Trollbeads is meer dan kralen, Trollbeads gaat over “mensen”, zegt Lise Aagaard. In iedere kraal zit het verhaal van de kunstenaar. En in iedere armband of collier zit het verhaal van de drager.

De familie weet dat succes te maken heeft met jezelf onderscheiden van de rest. Door juist datgene te doen wat tegen het gewone indruist. En dat begint helemaal bij jezelf, bij de kracht om je eigen karakter te laten stralen. Of zoals Lise Aagaard het zegt: “Ik doe dit omdat ik het op mijn manier kan doen.” Net als de rest van de familie.

Jan,Maes  Juwelen is al vanaf de introductie van Trollbeads in Belgie officieel dealer van het merk. Wij streven er naar om altijd alle verschillende kralen voor onze klanten op voorraad te hebben. Tevens is er bij Jan Maes Juwelen altijd iemand aanwezig die de door Trollbeads georganiseerde Trollbeads Academy cursussen met succes heeft afgerond.

Zie ook X by Trollbeads  een nieuw en uniek sieraden concept speciaal ontworpen voor het maken van orginele combinaties , waarmee je je persoonlijke stijl vorm geeft , anders dan anders …

Trollbeads zijn verkrijgbaar in onze Mechelse en Willebroekse vestigingen.Christina