Acties

Home » Acties

Bij Juwelen Jan Maes lopen het ganse jaar door acties op bekende en befaamde juwelenmerken en horlogemerken.  Hieronder geven we je een overzicht van deze acties.  Omdat het aantal stukken meestal beperkte oplagen of eindereeksen betreft kunnen we je jammer genoeg de afbeeldingen niet meegeven maar wel de kortingen die je mag verwachten.  Spring binnen in één van onze winkels en profiteer vandaag nog van deze uitzonderlijke voordelen.  Klik op het merk van je keuze en ontdek je voordeel.

CadeaubonsMaurice LacroixOlivier StrelliGucci
Cadeaubons
Op zoek naar het ideale geschenk ? Een cadeaubon als geschenk voor jubilarissen, huwelijken, communicanten of gewoon… om te geven! Bij juwelen Jan Maes ben je altijd goed terecht. Onze medewerkers helpen je graag verder. Aarzel niet en spring binnen in één van onze winkels te Mechelen of Willebroek.

We kunnen hem ook klaarleggen voor afhaling als je hem bestelt via het contactformulier van Mechelen of Willebroek.  

Maurice Lacroix
Your Time is… Maurice Lacroix !  Hét luxueuze Zwitserse horlogemerk bij uitstek.  Op alle modellen in stock ontvang je een korting van maar liefst 15%.  Kom binnen en overtuig jezelf dat Maurice Lacroix ook “Your Time” is.
Olivier Strelli
Op de stockartikelen van Olivier Strelli ontvang je een korting van maar liefst 30%.  Kom binnen en overtuig jezelf dat Olivier Strelli ook bij jou look past.
Gucci
Op de einde reeks modellen van Gucci ontvang je een korting van maar liefst 30%.  Kom binnen en overtuig jezelf dat Gucci ook bij jou look past.